jueves, 18 de febrero de 2010

BUNYOLS DE QUARESMA






Doncs si ja ha arribat la vella quaresma, i amb ella els bunyols, aquestos són típics a casa meva desde fa anys i panys. Els meus antics companys de feina els esperaven any rera any, eren una tradició, uns dies sortien millors i d'altres pitjors, peró sempre volaven...
Us adjunto la meva recepta: es semblant a la de la pasta choux,
250 ml. entre llet i aigua.
100 grs. de llard
un polsim de sal, un de canyella i una culleradeta d' anís en gra.
4 ous grossos.
300 grs de farina

Posem a bollir la llet, el llard, i les especies. Hi afegim de cop la farina i remenem al foc, fins que es separin de les pareds.
Deixem un moment refredar i comencem a afegir els ous un a un, no en posarem cap altre si l'anterior no està ben lligat.
Posem oli abundant en una paella per fregir, ens untem d'oli les mans i comencem a fer boletes i a fregir-les.
Veureu que arriba un moment en que les boletes es donen la volta per si mateixes. Acabeu de fregir-les, les posem amb força sucre i les rebosem, bon profit¡¡¡¡

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...